תהליך הליווי העסקי והאסטרטגי, בהובלתו של יורם, מספק מעטפת אישית ומקצועית להצלחה העסקית שלכם.
התהליך משלב ניתוח מקיף ומדויק, פיתוח אסטרטגיה פורצת דרך, הגדרת יעדים, הטעמת תהליכי עבודה, פיתוח יכולות הניהול וליווי צמוד להצלחה.
בתהליך המשותף, נתאים לכם את הפתרונות העסקיים המדויקים עבורכם, אשר יביאו לפריצת הדרך ולהצלחה העסקית שלכם. התהליך משלב אבחון מקיף ומדויק של הנקודות בהן יש לטפל, פיתוח אסטרטגיה, הגדרת יעדים ברורים, בניית תהליכי עבודה, פיתוח יכולות הניהול וליווי היישום.
אנחנו לא רק מייעצים, אלא גם מתאימים לכם את הפתרונות העסקיים המדויקים עבורכם ומלווים אתכם בתהליך היישום.
מרגישים שהגיע הזמן לשכפל את ההצלחה ולהתרחב לרשת או ליצור רשת זכיינות?
זהו מהלך מורכב והצלחתו תלויה בבניית תשתית נכונה לצמיחה וההתפתחות. לשם כך, דרושה תחזית צמיחה מדויקת, אסטרטגיה ארוכת טווח והתנהלות נכונה מול הזכיינים.
הפיכת העסק לרשת משגשגת עוברת דרך שלוש אבני דרך מרכזיות:
אפשרות גיוס אשראי ומימון מתאימה כאשר מחפשים משאבים לקפיצה עסקית או שיפור ניהול התזרים. ניהול שוטף של המסעדה דורש, בין היתר, אפיון של תמהיל אשראי, המתבסס על ניתוח הפעילות העסקית שלכם. ההכרה העמוקה של תחום המסעדנות, והדרישות של מערכת הבנקאית, מאפשרת לנו לגייס אשראי באחוזים גבוהים ובתנאים אופטימאליים, גם בתחום המסעדנות, הידוע כתחום נוקשה ביותר.
לקוחות נאמנים הם אבן היסוד של כל מסעדה משגשגת. הם המבטיחים את היציבות הכלכלית והמוניטין העסקי. יותר מכך, לקוחות נאמנים הם סוכני השיווק הכי טובים שלכם.
ניהול מועדון לקוחות יעיל ואפקטיבי נמדד ביכולת של המערכת להכיר את הלקוח, להבין את הרצונות שלו ולהעניק לו את מה שהוא מחפש.
התפתחות עסקית, פעמים רבות, הינה השיקוף של ההתפתחות האישית.
תהליך הליווי העסקי הוא תהליך מסקרן ומהנה אשר מתבצע במשותף עם המנהל, בעל המסעדה או בית הקפה.
מטרת תהליך האימון היא לעבור ביחד, מסע מרתק של לימוד והתמודדות, קלה ופשוטה יותר עם היום יום העסקי, האישי והשילוב המאתגר ביניהם .
במהלך הדרך המשותפת, של האימון נפגוש את העוצמות, הלבטים והמיומנויות הייחודיות לך אשר יקדמו אותך להצלחה, יוסיפו לסיפוק מהעשייה ויתרמו לצמיחה המקצועית, הכלכלית והאישית.
מטרת היעוץ בראש ובראשונה היא ההצלחה העסקית והרווחיות של בית הקפה והמסעדה.
ההתמקדות " בשורה התחתונה" – הרווחיות, משקפת בתוכה מרכיבים רבים, אשר כל אחד מהם בנפרד וכולם ביחד יכולים להביא בית הקפה או מסעדה להצלחה כלכלית לאורך זמן.
בתהליך היעוץ נזהה את הפעולות הנדרשות, אשר ישפרו את ההצלחה העסקית והרווח הנקי.
נכיר כלים לבניית מערך נכון לניהול עסקי ופיננסי מדויק של בית הקפה והמסעדה.
תהליך היעוץ הוא דרך של שותפות מקצועית, אשר חושפת אותך לידע ומלמדת אותך את הסודות השמורים ביותר בעולם המסעדנות, אלו שהמצליחים ביותר שומרים לעצמם.
תוכנית עסקית משמשת כמצפן עסקי לתכנון, הקמה וניהול שוטף של בית הקפה או המסעדה. זהו מסלול ההליכה הבטוחה בדרך להצלחה.
חשוב לזכור! גורלו של בית הקפה או המסעדה שלכם, מושפע מאיכות ומקצועיות של כותב התוכנית העסקית
ההיכרות האישית והמקצועית מאפשרת לנו לבצע עבודת מחקר ועומק, להפיק תוכנית עסקית פרקטית שתיתן לכם ולגופי המימון את השקט והידיעה שאתם בדרך הנכונה למימוש החזון וההצלחה העסקית…
!If you fail to plan you plan to fail
תחום המשלוחים מהווה כיום נדבך חשוב במגוון השירותים שמציעות מסעדות, בתי קפה ואפילו מסעדות Fine-Dining.
בניית מערך משלוחים למסעדה או בית קפה מהווה מנוע צמיחה משמעותי לגידול בהכנסות, בצמצום התלות במיקום ובהשלמת סל השירותים.
עם ניסיון מוכח, מומחיות ומוניטין בהקמה ויעוץ לעשרות מערכי משלוחים למסעדות, בתי קפה ורשתות מהמובילות בישראל ביניהן – ג'ירף, ג'פניקה, בורגרס בר ואחרות, נבנה עבורכם מערך משלוחים מקצועי, פעיל ורווחי שיותאם לצרכים ולמידות של המסעדה, בית הקפה ו/או הרשת שלכם.
אם אתם מרגישים שהגיע הזמן לעשות שינוי ולפרוץ קדימה, השאירו פרטים ונקבע שיחת היכרות.