פעיל בתעשיית המסעדות משנת 1986, מוביל תהליכים עסקיים ואסטרטגיים עבור מסעדות, רשתות וגופים מוסדיים בתחום המזון.
יועץ אסטרטגי מוסמך IPSC מטעם הטכניון, בוגר תואר שני במנהל עסקים, תואר ראשון בניהול ובסוציולוגיה.
מרצה בכיר בקורס להכשרת יועצים אסטרטגיים עם הסמכה בינלאומית, מלמד בקורס "מסעדנים מלמדים מסעדנות" במכללת שנקר משנת 2010.
מודלים עסקיים ושיטות עבודה שפותחו על ידי, הוטמעו ופועלים בהצלחה ברשתות ומסעדות רבות.
אני מאמין שהשילוב בין ניסיון, ידע מקצועי, אנושיות והקשבה הן המתכון הטוב ביותר לליווי אישי ומקצועי מהדרגה הראשונה.
אני רואה זכות גדולה בבחירה, החוזרת ונשנית, של מסעדנים רבים לעשות איתי את המסע המשותף להצלחה.
מסעדה היא עסק שתפקידו להעניק רווחה כלכלית ואישית.
מסעדנים ויזמים שפונים אלינו, מעוניינים להשתפר ולצמוח עסקית. ליהנות מעסק שמרוויח, עובדים שצומחים עם המסעדה, לקוחות נאמנים, תפעול שעובד כמו מכונה משומנת ופיתוח העסק למחוזות חדשים.
תהליך הייעוץ מבוסס על אבחון מקצועי ומקיף של מצב המסעדה או הרשת, מול הפוטנציאל העתידי וחזון הבעלים. שלב האבחון מתבסס על 4 מרכיבי הקונספט: קולינרי, עסקי, תפעולי ועיצובי.
לאחר שלב האבחון, נעבור לבניית תכנית עבודה אופרטיבית ולשלב היישום, תוך ליווי צמוד של המנהלים וצוותי העובדים.
כל מסעדה מתחילה מאנשים ובעיקר מאלו שמובילים אותה.
השלב הראשון בכל תהליך, הוא פגישת ההכרות. בפגישה זו, נכיר אחד את השני, פנים אל פנים ונשים את הפוקוס עליכם, הבעלים והיזמים.
נבחן את השאיפות העסקיות והאישיות ונתחיל יחד בבניית הדרך להצלחה.
במהלך הפגישה, נגדיר ונחדד את המטרות העסקיות, הארגוניות והאישיות וכמובן את לוחות הזמנים.
אז בואו נתחיל…
כל מסעדה מתחילה מאנשים ובעיקר מאלו שמובילים אותה.
בשלב זה, אנחנו מנתחים ולומדים את העסק מכל ההיבטים הרלוונטיים, מזהים את הייחודיות והפוטנציאל העסקי
במהלך האבחון אנו צופים בסרוויסים, בעבודת המטבח והפלור. מראיינים מנהלים ואנשי צוות, מנתחים ומשקפים את ביצועי המסעדה בכל ההיבטים: דוחות ממערכת הקופות, נתונים החשבונאיים, תפריט, חומרי הגלם, ספקים, מחירים, צוות ומבנה הארגוני, פעילות שיווקית, נוכחות דיגיטלית וסינרגיה בין מרכיבי הקונספט: קולינרי, עסקי, תפעולי ועיצובי.
האבחון המקיף מתבצע בעזרת כלי ניתוח, שפותחו על ידינו במהלך שנים רבות של ליווי ויעוץ, למאות יזמים ומנהלים בתחום הקולינרי
השלב בו אנחנו מוציאים אל הפועל ומיישמים את תוכנית העבודה על פי יעדים, משימות ולוחות זמנים.
בשלב זה, נתחיל את תהליך הליווי האישי ונקיים פגישות עבודה שוטפות. בפגישות אלו נעבוד במשולב על מספר תחומים במקביל וזאת במטרה להגיע לתוצאות והישגים משמעותיים, בזמן הקצר ביותר.
אם אתם מרגישים שהגיע הזמן לעשות שינוי ולפרוץ קדימה, השאירו פרטים ונקבע שיחת היכרות.