אודות

נעים להכיר, יורם אלמוג.

מנטור ומלווה מסעדנים, מנהלים ויזמים בתעשיית המסעדנות.

פעיל בתעשיית המסעדות משנת 1986, מוביל תהליכים עסקיים ואסטרטגיים עבור מסעדות, רשתות וגופים מוסדיים בתחום המזון.

יועץ אסטרטגי מוסמך IPSC מטעם הטכניון, בוגר תואר שני במנהל עסקים, תואר ראשון בניהול ובסוציולוגיה. 

מרצה בכיר בקורס להכשרת יועצים אסטרטגיים עם הסמכה בינלאומית, מלמד בקורס "מסעדנים מלמדים מסעדנות" במכללת שנקר משנת 2010.

מודלים עסקיים ושיטות עבודה שפותחו על ידי, הוטמעו ופועלים בהצלחה ברשתות ומסעדות רבות.

אני מאמין שהשילוב בין ניסיון, ידע מקצועי, אנושיות והקשבה הן המתכון הטוב ביותר לליווי אישי ומקצועי מהדרגה הראשונה.

אני רואה זכות גדולה בבחירה, החוזרת ונשנית, של מסעדנים רבים לעשות איתי את המסע המשותף להצלחה.

תהליך העבודה

מסעדה היא עסק שתפקידו להעניק רווחה כלכלית ואישית. 

מסעדנים ויזמים שפונים אלינו, מעוניינים להשתפר ולצמוח עסקית. ליהנות מעסק שמרוויח, עובדים שצומחים עם המסעדה, לקוחות נאמנים, תפעול שעובד כמו מכונה משומנת ופיתוח העסק למחוזות חדשים.

תהליך הייעוץ מבוסס על אבחון מקצועי ומקיף של מצב המסעדה או הרשת, מול הפוטנציאל העתידי וחזון הבעלים. שלב האבחון מתבסס על 4 מרכיבי הקונספט: קולינרי, עסקי, תפעולי ועיצובי

לאחר שלב האבחון, נעבור לבניית תכנית עבודה אופרטיבית ולשלב היישום, תוך ליווי צמוד של המנהלים וצוותי העובדים.

פגישת היכרות

כל מסעדה מתחילה מאנשים ובעיקר מאלו שמובילים אותה.

השלב הראשון בכל תהליך, הוא פגישת ההכרות. בפגישה זו, נכיר אחד את השני, פנים אל פנים ונשים את הפוקוס עליכם, הבעלים והיזמים.
נבחן את השאיפות העסקיות והאישיות ונתחיל יחד בבניית הדרך להצלחה. 

במהלך הפגישה, נגדיר ונחדד את המטרות העסקיות, הארגוניות והאישיות וכמובן את לוחות הזמנים.

אז בואו נתחיל…

שלב האבחון והסקת המסקנות

כל מסעדה מתחילה מאנשים ובעיקר מאלו שמובילים אותה.

בשלב זה, אנחנו מנתחים ולומדים את העסק מכל ההיבטים הרלוונטיים, מזהים את הייחודיות והפוטנציאל העסקי 

במהלך האבחון אנו צופים בסרוויסים, בעבודת המטבח והפלור. מראיינים מנהלים ואנשי צוות, מנתחים ומשקפים את ביצועי המסעדה בכל ההיבטים: דוחות ממערכת הקופות, נתונים החשבונאיים, תפריט, חומרי הגלם, ספקים, מחירים, צוות ומבנה הארגוני, פעילות שיווקית, נוכחות דיגיטלית וסינרגיה בין  מרכיבי הקונספט: קולינרי, עסקי, תפעולי ועיצובי.

האבחון המקיף מתבצע בעזרת כלי ניתוח, שפותחו על ידינו במהלך שנים רבות של ליווי ויעוץ, למאות יזמים ומנהלים בתחום הקולינרי

שלב היישום וההטמעה

השלב בו אנחנו מוציאים אל הפועל ומיישמים את תוכנית העבודה על פי יעדים, משימות ולוחות זמנים.

בשלב זה, נתחיל את תהליך הליווי האישי ונקיים פגישות עבודה שוטפות. בפגישות אלו נעבוד במשולב על מספר תחומים במקביל וזאת במטרה להגיע לתוצאות והישגים משמעותיים, בזמן הקצר ביותר.

לקוחות מספרים

pitzza_domino
להכיר את יורם זה לזכות במקצוען וחבר. אני 40 שנה בענף הפיצות, במשך שנים החזקתי מעצמי מקצוען בענף ואף לימדתי אחרים. לפני כשמונה שנים העסק התחיל להתדרדר. בני אלעד שעובד עמי ואני לא ידענו מה לעשות כדי להציל את העסק. אלעד חיפש יועץ עסקי בגוגל ובאקראי מצא את יורם. תוך חודש של עבודה מאומצת מצד יורם ומצדנו, יורם מיחשב לנו את העסק, הקים מועדון לקוחות, שינה את התפריט והקפיץ אותנו שנות אור. לעבוד עם יורם זו חוויה, הוא עוזר בכל נושא שרק עולה וזמין 24 שעות ביממה. כיום לאחר תום הייעוץ אנחנו נעזרים בו והוא תמיד נענה עבורנו לכל דבר. ממליץ בחום שאם כבר לוקחים ייעוץ עסקי רק עם יורם.
נרי כהן
פיצה דומינו
Group 276
פגשתי את יורם בתקופה לא פשוטה למסעדה ההכנסות היו גבוהות אבל הרווח לא מספק, והמספרים לא הסתדרו יורם לקח לעצמו כמה ימים ללמוד את העסק ולנתח את המספרים (הוא ממש העמיק ודאג להכיר את העסק מבפנים ומבחוץ) ואז התחלנו לעבוד על כל הדברים ולהבין מה מתפספס ואיפה זה היה תהליך, שבמהלכו התבהרו הטעויות והפספוסים שלנו והצלחנו למקד את האנרגיות שלנו במקומות החשובים ולהגדיל משמעותית את שורת הרווח, עשינו סדר ונתנו אוויר לנשימה לי ולצוות בעזרת ייעול תהליכים. יורם הוא מעבר ליועץ הוא פסיכולוג וחבר ומנטור.
כפיר ארביב
בעלי טרומן&קו
hadas_kitchen
יורם אלמוג איש מקצועי ביותר! אמין, זמין, נותן שירות מעל ומעבר. בעל ידע רב. עשה קסם בעסק שלי, בכל התחומים. הבנת התמחור, נתינת שירות ללקוחות, ואפילו ״חוטא״ בידע בבישול
הדס הירש אובזילר
בעלי הדס קיטשן
teamim&richot
כאשר אתה בעצמך גוף מקצועי ומתמחה שאינו מוכן לעשות חצי דרך או לעגל פינות ... ברגעים שכאלה שאתה בוחר לעבוד באאוטסורסינג ייעוצי אתה כמובן חייב לצידך גורם מקצועי ומתמחה בתחומו .. וכזה הוא יורם אלמוג !! מקצוען שאינו מתפשר . נאמן לדרכו . לא רק מייעץ אלא גם פותר ומביא הדרך . ומספיק כנה ואמיתי לומר גם מתי חוות דעתו מיותרת או אינה ניצרכת ( לא פחות חשוב ) . איש מקצוע , אישיות חמה ומחייכת שייתן תמורה מלאה לכסף .
לימור אורן
מנכ"ל ג'ירף לשעבר
מנכ"ל ג'פניקה לשעבר
בעלים של ריחות וטעמים בהווה .
burgersbar
כבעליה של רשת המונה עשרות סניפים בפריסה ארצית, החלטתי למקצע את הרשת בתחום המשלוחים ולהקים מוקד הזמנות ושירות עבור הרשת בליווי של יועץ מנוסה בתחום. לאחר שבחנתי מספר יועצים, אני שמח שהחלטתי לבחור ביורם אלמוג, כיועץ שהקים כבר כמה וכמה מוקדי משלוחים לרשתות מסעדות. יורם ביצע תוכנית כלכלית ותוכנית עבודה מפורטת לתהליך, כתב נהלים מסודרים לסניפים ולמוקד, הכשיר והדריך את המנהלים, ניהל עבורנו משא ומתן עם ספקי הטכנולוגיות והמשיך ללוות אותנו גם לאחר עליית המוקד לאוויר כדי להשביח את הצוות ואת הביצועים של מערך המשלוחים. אני ממליץ על יורם כי הוא יועץ שלא מסתפק בלתת רק את הפתרון הנכון, אלא מקיף את העסק ב-360 מעלות של ידע, פתרונות וליווי צמוד.
ישראל נזרי
בעלים ומנכ"ל רשת בורגרס בר
dr soup
נעזרתי בשירותיו של יורם היקר פעמים רבות. בכל פעם בלטו בעיקר המקצועיות הבלתי מתפשרת של יורם והגישה האנושית והנעימה בה הוא עובד. ממליץ בחום!
ליאם שרף
יזם קולינרי, מסעדן ובעלי Dr Soup
הכרתי את יורם אלמוג בעת מצוקה עסקית במסעדת כפות תמרים בקיבוץ אילות, בה נדרשה לי בחינה מקצועית של מה שקורה בעסק הזה... יכול להעיד על מקצוען אמיתי שידע להצביע על ליקויים וגם לתת פתרונות... יתירה מכך, החוויה המקצועית לוותה בגובה העיניים עם רגישות ואנושיות שמאפיינת מאוד את יורם... זה היה לפני כ7 שנים, וחווית הייעוץ של יורם חקוקה בזכרוני עד היום... מקצוען...ויותר מכל חבר!!
יצחק זוארץ
מנהל העסקים
בשנים בהן ניהלתי את קבוצת ג'ירף החלטתי להגדיל דרמטית את מערך המשלוחים של הקבוצה, תוך כדי פתיחת צוארי בקבוק שהיו במסעדות. עד אז (2013), המשלוחים של ג'ירף נוהלו לוקאלית בכל מסעדה והיה ברור שכדי לייצר יתרון לגודל וכדי להצעיד את הארגון קדימה יש להקים מערך משלוחים אחיד הפועל בשילוח מהמסעדות אך מקבל הזמנות באופן מרוכז. יורם אלמוג שהיה יועץ של ג'ירף טרם זמני וביצע עבודת ניתוח מקיפה עבור הארגון גויס מחדש. בפעם הזו יורם ביצע תכנית עבודה מסודרת, סייע בהקמת מוקד משלוחים ארצי, הכשיר את מנהל תחום המשלוחים של הארגון וסייע בהטמעת המערכות הטכנולוגיות. כבר בשנה הראשונה ליישום הפתרון הציג הארגון גידול משמעותי של עשרות אחוזים במכירות המשלוחים, תוך שיפור במדדי האיכות. יורם המשיך ללוות את ג'ירף משך שנתיים וחצי, כיועץ פעיל בהן תרם לנו מניסיונו, ביצע ניתוחים כלכליים וכתב נהלים עבור הארגון וכל זאת בנחישות ויחסי אנוש טובים.
יעל הר אבן
מנכ"ל ג'ירף לשעבר
סמנכ"ל תפעול ראשי Oracle

נשב על קפה?

אם אתם מרגישים שהגיע הזמן לעשות שינוי ולפרוץ קדימה, השאירו פרטים ונקבע שיחת היכרות.